Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(985 niezalogowanych)
134 Posty
Stały Bywalec
witam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Bonifacy Kotowski
(Bonifacy666)
Wiking
Adrianlovek napisał:Typowe Polskie bydło za przeproszeniem ja tu się przedstawiłem a wy o pracy hehe no ale taki jest nasz naród
SAM TYM BYDŁEM JESTEŚ ... !
Co prawda , uciekłeś z forum , jak zwykły dres podkuliwszy ogon .
Jednak odpowiem tobie .
NAPISAŁEŚ na >PW<
17:04:44
posłuchaj ktoś wali posty o pracy jakieś co mnie to interesuje ja tylko się przedstawiłem a dalej zrobił się zbędny spam nie potrzebny z emotkami więc ja takiego czegoś nie toleruje.

ZAPAMIĘTAJ !

To ty posłuchaj .
Miałeś szczęście i akurat znalazłeś PRACĘ , teraz siedzisz wygodnie przed kompem i z GÓRY jak BÓG , patrzysz się na Innych i wydajesz OPINIE i to jakie !? . Jakim prawem !? .
Przyjemnie było tobie czytać jak napisałem , że jesteś śmieć i gówno ?!! .

Dlaczego , przez wygłupy jednych ...

UBLIŻYŁEŚ WSZYSTKIM KTÓRZY SZUKAJĄ PRACY !!!?

JAKIM PRAWEM ? .

To jest zwykłe Forum Gdzie każdy w każdym temacie może pisać co mu się żywnie podoba . Chcesz mieć tylko dla siebie forum i wielbicieli , to załóż PRYWATNEGO BLOGA ... i tam będziesz BOGIEM .

A Tu bądź jedynie człowiekiem i EMIGRANTEM ... !
Dzisiaj masz pracę , a we Wtorek Możesz tej pracy nie mieć i będziesz też ŻEBRAŁ na Forum o POMOC ...!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Adrian Sadowy
(AdrianSadowy)
Wiking
Z szacunkiem przepraszam nie chodziło mi o obraze osób którzy szukają prace tylko o tego pana co zrobił zbędny spam emotkami nabijając sobie posty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Tomasz xxx
(Vcds4)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok